Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wegetariańsko i jarsko- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

adam1f

Zadanych pytań: 1439

27.09.2013 23:06

robicie tarte jabłka w słoikach

Najlepsze odpowiedzi (3)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

27.09.2013 23:09

Robię, ale nie za dużo:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.09.2013 00:00

Jak mam dużo to zawsze robię bo mam na jabłeczniki

pestka

Zadanych pytań: 424

27.09.2013 23:18

robię nawet sporą ilość, lubię póżniej ryż z jabłkami lub ciasto

Odpowiedzi (34)

sanielcia

Zadanych pytań: 34

27.09.2013 23:07

Nie robię, ale lobie takie sobie zrobić i od razu zjeść :)

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

27.09.2013 23:27

Ja smażę tak bardziej na dżem=)

Beatris

Zadanych pytań: 43

27.09.2013 23:35

Tak, już mam zrobione. Będą zimą do jabłecznika.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

27.09.2013 23:58

kilka słoiczków mam na zimę

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.09.2013 00:01

tak,zawsze robię na zimowe szarlotki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.09.2013 00:05

Tak robię, bo warto mieć takie na zimę, np. do ciasta.

Lis

Zadanych pytań: 56

28.09.2013 00:15

W tym roku jak co roku robię:)

Ania321

Zadanych pytań: 179

28.09.2013 00:44

tak, na zimę do ciasta jak znalazł :)

misia53

Zadanych pytań: 339

28.09.2013 01:27

ja zawsze robię smażone do słoików

Izabela9

Zadanych pytań: 25

28.09.2013 06:34

Jabłek do słoików to ja robię dużo i pod każdą postacią i tarte również.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak