Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

28.07.2013 22:09

Robię pierogi ruskie przeważnie w większej ilości, żeby było na zapas. Jak przechowujecie "zapasowe" pierogi?

Odpowiedzi (27)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

29.07.2013 07:37

Ja zamrażam, ukladam na tacy i pakuję do zamrażarki jak już są twarde wtedy do woreczków. Muszę mieć w domu zapasa pierogów bo moje dziecko je uwielbia :)

malina

Zadanych pytań: 4

29.07.2013 07:41

robię tyle by było na dwa dni , ale kiedy zrobię więcej po prostu zamrażam

pestka

Zadanych pytań: 424

29.07.2013 07:47

ja pierogi mrożę jak mi zostaną

Ela15

Zadanych pytań: 1414

29.07.2013 08:35

ja też zamrażam

idealme

Zadanych pytań: 62

29.07.2013 09:09

uwielbiam mieć jakieś zamrożone pierogi na czarną godzinę :)

halina17

Zadanych pytań: 271

29.07.2013 10:46

Jeśli mają być zjedzone na drugi dzień to wstawiam w pojemniku do lodówki a jeśli w późniejszym czasie zamrażam.

misia53

Zadanych pytań: 339

29.07.2013 22:39

po prostu zamrażam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak