Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 21:27

robię właśnie dżem borówkowy i myślę co do niego dodać , do truskawkowego dawałam wanilię , gozdziki ,a tu nie wiem co by pasowało ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

17.07.2013 22:24

Ja do borówek nic bym nie dodawał

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.07.2013 21:37

można dodać smażoną skórkę pomarańczową

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.07.2013 21:55

Ja myślę, że borówka powinna zostać sama.

Odpowiedzi (18)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.07.2013 21:33

borówkowy jest tak pyszny sam w sobie,że moim zdaniem nic mu nie trzeba dodawać, wiem, że ostatnio panuje tendencja na urozmaicanie dżemów, ale jak kiedyś ktoś sławny powiedział " kiedy coś jest idealne, to po co to zmieniać?", oczywiście to moje zdanie, być może inni by coś dodali, ja po prostu uwielbiam ten dżem sam w sobie i wiem jak trudno takich borówek nazbierać i ile pracy to kosztuje :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.07.2013 21:35

robiąc z czegokolwiek dżem nie dodaję żadnych dodatków, aby urozmaicić smak

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.07.2013 21:37

ja również do borówki nic bym nie dodawała

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

17.07.2013 21:40

borówka niech pozostanie borówką

okrysia

Zadanych pytań: 79

17.07.2013 21:40

moja mama dodawała trochę cukru

Anna133

Zadanych pytań: 143

17.07.2013 21:42

wiec zostaje prosty borówkowy :D ale truskawkowy z wnailią był nie ziemski :D już włozyłam do słoików :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.07.2013 21:42

ja nie dodawałabym nic

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.07.2013 21:46

Poza cukrem nic bym nie dodawał :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.07.2013 21:46

mi by było szkoda borówek na niudane eksperymenty, ale tak sobie przemysłałam, że zamiast całych odłóż sobie pół kg,podziel na mniejsze części, usmaż z różnymi dodatkami, jak przestygną będziesz wiedzieć czy warto urozmaicać smak czy lepiej pozostac przy orginale

mufinka79

Zadanych pytań: 303

17.07.2013 21:52

ja do borówki bym niczego nie dodawała, ale do wiśniowego dodaję prawdziwa wanilię i imbir i wychodzi super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak