Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

12.04.2014 08:42

robił ktoś cebulę w cieście smażoną na głębokim oleju

Odpowiedzi (26)

Milka100

Zadanych pytań: 76

12.04.2014 17:12

robiłam ale nie w głebokim tłuszczu, ale są pyszne jak ktoś lubi

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

12.04.2014 18:26

Tak, lubię taką ;)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

12.04.2014 19:30

nie robiłam.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.04.2014 19:35

Robiłam ją i jadłam i mi ona smakuję. Polecam ją zrobić od czasu do czasu.

Janina

Zadanych pytań: 159

12.04.2014 20:01

Cebuli takiej nie robiłam, ale na pewno dobra;)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

12.04.2014 20:24

nigdy takiego cebuli nie smażyłam, ale jeszcze wszystko przede mną

sara1

Zadanych pytań: 478

13.04.2014 13:51

ja nie robiłam ale podobno smakuje taka cebula

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

14.04.2014 06:27

ja nigdy nie robiłam tak cebuli

brioszka

Zadanych pytań: 26

14.04.2014 09:12

ja robię krążki cebulowe i są pyszne :)

usmiech

Zadanych pytań: 693

14.04.2014 10:45

nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak