Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mysza666

Zadanych pytań: 371

07.01.2014 17:07

Robił ktoś mleko ryżowe? Ile to można trzymać?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.01.2014 17:34

nigdy nie robiłam

Beatris

Zadanych pytań: 43

07.01.2014 17:35

Szczerze mówiąc (pisząc) nawet nie wiem jak się takie mleko robi...

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.01.2014 18:25

nie robiłam, ale sama chętnie poczytam bo jestem zainteresowana żeby zrobić.wolę mleko roślinne od krowiego

Odpowiedzi (11)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

07.01.2014 17:07

nie robiłam nigdy

norweska20

Zadanych pytań: 400

07.01.2014 17:08

ja też nie robiłam

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

07.01.2014 17:09

jeszcze nie robiłam

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.01.2014 17:12

nie robiłam nigdy takiego

teresa18

Zadanych pytań: 502

07.01.2014 17:17

Jeśli zrobię to je z użyje od razu

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.01.2014 17:29

nigdy nie robiłam

pestka

Zadanych pytań: 424

07.01.2014 17:40

nie robiłam takiego mleka

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.01.2014 18:34

Z tego co pamiętam daje się ryż brązowy ,laskę wanilii,wodę do ugotowania ryżu i wrzątek parę szklanek.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.01.2014 18:35

nigdy nie robiłam,nawet nie słyszałam o takim mleku

Ankha

Zadanych pytań: 112

07.01.2014 20:11

Robiłam mleko sojowe i niestety w dobrym stanie wytrzymało tylko 2 dni, podejrzewam że z ryżowym może być podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak