Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

05.10.2013 17:02

robił ktoś z Was paprykę zieloną w miodzie,konserwowa??

Odpowiedzi (11)

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.10.2013 19:00

Robiłam mieszaną, ale jeśli ma to być zielona papryką, to trzeba ją bardzo starannie wybrać i spróbować. Zielona papryka ma to do siebie, że czasami jest cierpka lub nawet gorzkawa. W marynacie trochę się to gubi, ale czerwoną miałam bardzo ładnie dojrzałą i słodką... jednak z tego samego słoika i tak w zielonej czuć bylo nieco inny smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak