Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

23.07.2015 21:41

Robiłam porządki w lodówce itd w zamrażalce znalazłam jeszcze opieńki..i tu pytanie. Co polecacie przyrządzić z opieniek ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.07.2015 22:01

Proponuję farsz do krokietów, sama często je w ten sposób wykorzystuję.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

24.07.2015 00:33

Sos lub farsz do krokietów .

Futka

Zadanych pytań: 2

24.07.2015 05:56

Można je przesmażyć z cebulką i razem z kurczakiem zmielić w maszynce, uformować mielone i usmażyć. Takie kotleciki drobiowo - grzybowe są bardzo aromatyczne i delikatne. Polecam :)

Odpowiedzi (47)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.07.2015 21:48

zrobiłabym z nich sos do klusek śląskich lub kopytek

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.07.2015 22:31

Panierowane ja bym zrobiła :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

23.07.2015 23:24

Ja bym zrobiła farsz do piersi z kurczaka albo dodała do zupy ziemniaczanej... lubię kartoflankę z opieńkami i śmietaną.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

23.07.2015 23:24

Albo podsmażyć w paseczki na maśle i ugotować na rosole zupę flaczkową, jak z boczniaków.

Koper

Zadanych pytań: 146

23.07.2015 23:26

Jak mrożone, to chyba najlepszym pomysłem byłby sos.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.07.2015 23:37

Proponowała bym sos, który można wykorzystać prawie do wszystkiego: mielone w sosie grzybowym, schab, kluski śląskie lub pyzy na parze.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.07.2015 07:12

Zrób sos lub pokrój dodaj cebulkę przyprawy i usmaż lub z jajkiem

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.07.2015 07:25

ja zrobilabym sos i podalabym do zrazow

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.07.2015 08:20

Ja bym zrobiła z jajeczkami na patelni.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

24.07.2015 08:31

smaczny byłby sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak