Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aneta41

Zadanych pytań: 74

21.01.2016 13:01

Robiliście kiedyś domowy ketchup? Jakie są wasze wrażenia? Smakował jak ten kupiony sklepie czy może był lepszy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

22.01.2016 01:05

przeważnie robię, ale jak braknie to kupny

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.01.2016 10:46

Dawniej robiłam , ale muszę przyznać, że mimo długiego gotowania, nie osiągnęłam takiej konsystencji jak ma ten ze sklepu, więc przestałam robić.

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.01.2016 22:35

robiłam swojski ale nie w tym roku , wiadomo nie miał takiego smaku jak ze sklepu , ale przynajmniej bez konserwantów :-)

Odpowiedzi (41)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

21.01.2016 13:01

Ja nigdy nie robiłam ale chętnie przeczytam Wasze opinie :)

pestka

Zadanych pytań: 424

21.01.2016 13:24

nie, nigdy nie starałam sie takiego domowego ketchupu zrobić , bo nie używam go dużo

Futka

Zadanych pytań: 2

21.01.2016 13:26

Ja robiłam. Jest o wiele lepszy - bardziej pomidorowy, a co najwazniejsze możemy doprawić go według własnych upodobań :)

jola91

Zadanych pytań: 23

21.01.2016 13:38

Osobiście nie robiłam, bo rzadko używam, ale moja babcia robi co roku i jest dużo lepszy niż ten sklepowy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.01.2016 13:43

ketchupu nigdy sama nie robiłam, nie mam działki i swoich pomidorów

Renata9

Zadanych pytań: 329

21.01.2016 13:45

Nie robiłam, ale na pewno jest domowy lepszy niż ten sklepowy.

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.01.2016 13:46

kiedyś dawno robiłam jak miałam dużo pomidorów swoich z ogródka był pyszny ale ostatnio nie robię używam go bardzo mało

Renataj

Zadanych pytań: 1275

21.01.2016 13:52

Robiłam dwa lata temu bo miałam klęskę urodzaju pomidorów i przerabiałam je na wszystkie możliwe sposoby. Robiłam ketchup pikantny z "normalnych" pomidorów i łagodny z pomidorów malinowych - obydwa były dobre ale ten łagodny był zdecydowanie lepszy. Ale żeby wyszedł naprawdę dobry i gęsty troszkę czasu trzeba postać przy garach - dla tego pysznego smaku warto ale trzeba mieć czas:(

adelajda

Zadanych pytań: 234

21.01.2016 14:01

Nie przepadam za ketchupem , kupuję od czasu do czasu

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

21.01.2016 14:06

kiedyś, dawno temu robiłam z mamą, teraz tylko przeciery

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak