Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Granita

Zadanych pytań: 249

02.06.2014 18:25

Robiliście kiedyś zrazy faszerowane kapustą kiszoną?Polecacie czy też może to ryzykowne połączenie?

Odpowiedzi (30)

erym

Zadanych pytań: 24

02.06.2014 21:01

nie robilam ale jadlam, bardzo mi smakowaly!

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.06.2014 21:12

zapewne będą smaczne i osobiście zrobiłabym takie :)

misia53

Zadanych pytań: 339

02.06.2014 21:36

Nie robiłam ale skorzystam z takiej podpowiedzi ,bo myślę ,że to dobre smaki

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

02.06.2014 22:13

nie robiłam, ale wydaje mi się że są bardzo dobre

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

02.06.2014 22:36

Robiłam kiedyś nawet kilka razy w któtkim odstępie czasu z kapustą, pieczarkami i sosem grzybowym i były pyszne.

Gracer

Zadanych pytań: 124

02.06.2014 22:41

nie robiłem ale smaki moje jak najbardziej

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

02.06.2014 22:48

nie robiłam takich,ale myślę, że mogą być smaczne

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.06.2014 22:56

Myślę, że połączenie warte wypróbowania :)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.06.2014 23:06

Nie robiłam jeszcze z takim nadzieniem,;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.06.2014 23:29

Warto robić takie zrazy z kapustą kiszoną i z grzybami/pieczarkami.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak