Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

21.07.2013 12:24

Rosół u Was częściej drobiowy czy wieprzowy?

Odpowiedzi (44)

misia53

Zadanych pytań: 339

21.07.2013 23:10

z wieprzowiny rosołu nie robię .... drobiowy lub wołowy lub mieszany

Kasia35

Zadanych pytań: 218

22.07.2013 07:58

chyba pół na pół

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

22.07.2013 15:46

drobiowy)))))

borgia

Zadanych pytań: 89

22.07.2013 16:35

Najlepszy i dla mnie jest mieszany, czyli wołowo-drobiowy. Częściej jednak bywa wołowy niż drobiowy, bo taki nie tylko robię z powodów dalszego przetwórstwa, czyli uszek z ugotowanego mięsa, ale po prostu wolę. I również nie spotkałam się z gotowaniem rosołu z wieprzowiny. Do zup i owszem dodaję - pieczone żeberka na przykład do kwaśnicy. Ale rosół to u nas tylko z drobiu lub wołowiny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak