Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

17.01.2014 11:53

Różne fasole, w tym "jaśka" zalewacie zimną czy gorącą wodą ?

Odpowiedzi (31)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.01.2014 12:47

zalewam zimną wodą i moczę całą noc

Beatris

Zadanych pytań: 43

17.01.2014 13:11

I ja zalewam zimną wodą...

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.01.2014 13:15

zalewam zimną wodą i odstawiam na noc

Dorota59

Zadanych pytań: 950

17.01.2014 13:29

zawsze ciepłą wodą i odstawiam na całą noc

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

17.01.2014 13:44

zawsze zalewam zimną wodą na noc,i na drugi dzień gotuję w tej samej wodzie co się moczyła:)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

17.01.2014 14:10

nie będę oryginalna, ale ja też zalewam zimną wodą i zostawiam na noc

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.01.2014 14:42

Niczym sie nie wyróżnię piszsąc,że też fasolę moczę w zimnej wodzie z kranu.

borgia

Zadanych pytań: 89

17.01.2014 14:46

Zalewam zimną, choć myję w ciepłej :).

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.01.2014 15:09

jak namaczam na noc, to zimną... a jak mam mniej czasu, to wrzątkiem z czajnika...

eagle

Zadanych pytań: 32

17.01.2014 19:38

ciepłą z czajnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak