Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

30.08.2013 10:43

Ryba - w jakiej postaci gości u Was najczęściej?

Odpowiedzi (37)

msmors

Zadanych pytań: 91

30.08.2013 11:38

u mnie też smażona w panierce

pestka

Zadanych pytań: 424

30.08.2013 11:41

smażona na maśle lub duszona

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

30.08.2013 11:43

najczęściej tradycyjnie smażę rybkę,w panierce

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

30.08.2013 11:43

Śledź solony na tysiąc sposobów, bo uwielbiamy...a ryby tzw. "świeże" najczęściej smażone w panierce lub po grecku.

2milutka

Zadanych pytań: 134

30.08.2013 11:48

filecik w panierce lub sledż po kaszubsku:)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

30.08.2013 11:50

smażona fląderka , pstrąg pieczony i smażony już mi się chce jak tylko pomyśle

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

30.08.2013 11:52

w zalewie octowej lub smażona

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

30.08.2013 11:53

najczęściej gości w formie pieczonej (w całości)

bietka

Zadanych pytań: 563

30.08.2013 12:13

u mnie najczęściej jest rybka smażona :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.08.2013 12:17

panierowany filet, pieczony w calosci, czesto tez w pastach do chleba czy salatkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak