Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

16.09.2013 08:55

Ryby smażycie na oleju czy maśle ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.09.2013 10:00

Na oleju z odrobiną masła,albo na maśle klarowanym:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.09.2013 09:30

Ja również smażę na oleju, a do pieczonych dodaję masło.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.09.2013 10:05

zawsze na oleju, czasami na koniec dodaję odrobinę masła

Odpowiedzi (20)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.09.2013 08:57

czasami na oleju , czasami na maśle albo pół na pół

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

16.09.2013 08:59

pół na pół

Janina

Zadanych pytań: 159

16.09.2013 09:03

Zawsze ryby smażę na głębokim maśle i oleju;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

16.09.2013 09:06

ryby zawsze smażę na oleju

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

16.09.2013 09:06

na oleju))))

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.09.2013 09:20

Najczęściej na oleju.

Ania321

Zadanych pytań: 179

16.09.2013 09:21

ja też zawsze na oleju

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

16.09.2013 09:21

Smażę na maśle, albo pół na pół

dodi

Zadanych pytań: 256

16.09.2013 09:22

ja smaże na oleju

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.09.2013 09:28

smażę na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak