Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

15.02.2014 09:20

ryż gotujecie w torebkach czy luzem

Odpowiedzi (42)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

15.02.2014 10:19

częściej gotuję luzem, bo nie zawsze potrzebuję 100g lub jego wielokrotność ;)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

15.02.2014 10:26

do gołąbków luzem

slonko888

Zadanych pytań: 9

15.02.2014 10:27

luzem bardzo rzadko w torebkach

monisia1977

Zadanych pytań: 15

15.02.2014 10:36

tylko w torebkach

sara1

Zadanych pytań: 478

15.02.2014 10:37

częściej w torebkach

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

15.02.2014 10:51

gotuję w torebkach)))

Megg

Zadanych pytań: 69

15.02.2014 10:53

Najczęściej gotuję ryż w woreczkach.

sara1

Zadanych pytań: 478

15.02.2014 11:03

częściej w torebkach

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

15.02.2014 11:06

wolę luzem, ale w torebkach też czasem gotuję

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.02.2014 11:17

zależy do czego - jak potrzebuję niewielką ilość do zupy czy do sałatki, to gotuję 1-2 woreczki, ale już większą ilość (np do gołąbków) gotuję luzem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak