Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.11.2015 11:23

Ser feta do sałatek kroicie czy rozkruszacie palcami ?

Odpowiedzi (74)

ttrytka

Zadanych pytań: 22

12.11.2015 15:19

różnie, ale wole w kostke, na tarce do parmezanu tez czasami

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

12.11.2015 15:23

Kroję w kostkę :)

staropolanka5

Zadanych pytań: 140

12.11.2015 15:26

kroję najczęściej

mileneczka5

Zadanych pytań: 23

12.11.2015 15:31

ja taki ser kroję:)

atort111

Zadanych pytań: 0

12.11.2015 15:33

wolę krojony ale tez krusze czasami

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.11.2015 15:39

kroję w kostkę

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

12.11.2015 16:33

Kroję w kostkę lub czasem kupuję już pokrojony.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

12.11.2015 16:50

To zależy od tego jaka to jest feta.

Habibi

Zadanych pytań: 690

12.11.2015 17:09

Jeśli mam fetę polską (z pudełeczka) to kroję, bo inaczej się nie da (jest zbyt miękka i mazista) ... fetę o konsystencji dobrego zwartego twarogu wolę pokruszyć, tak mi się bardziej podoba ;) ... a kiedy uda mi się kupić twardą, to najczęściej ucieram na tarce o największych oczkach :)

Camill

Zadanych pytań: 2

12.11.2015 17:14

zawsze w kostkę albo w plastry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak