Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

30.11.2013 11:58

Skórę od cytryny , pomarańczy, grejpfrutów parzycie przed obraniem?

Odpowiedzi (37)

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

30.11.2013 14:59

zawsze myję

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

30.11.2013 16:11

tak, zawsze to robię

Seba

Zadanych pytań: 1313

30.11.2013 16:18

staram się parzyć

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

30.11.2013 16:47

też tylko myję pod bieżącą wodą:)Jeśli je wykorzystuję to wtedy sparzam i szoruję:)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

30.11.2013 16:47

tak,parze raczej

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

30.11.2013 17:12

Najczęściej u cytryny tak robię, bo potem kroje ją nożem, a skórę zostawiam, więc bakterie mogłyby się dostać do miąższu. Przy pozostałych obieram skórkę, więc nie ma aż takiej potrzeby.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

30.11.2013 17:13

Tak, zawsze to robię

Kasia35

Zadanych pytań: 218

30.11.2013 17:22

tylko jeżeli używam skórki do czegoś

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

30.11.2013 17:35

tylko skórkę z cytryny

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.11.2013 18:42

Tak, robię to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak