Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

23.02.2014 18:08

Skrapiacie cebulę sokiem z cytryny aby była delikatniejsza?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.02.2014 18:10

Ja nigdy tak nie robię

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.02.2014 18:24

nigdy tak jeszcze nie robiłam ale muszę tak zrobić dobry pomysł

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 18:18

Nie robię tego, wolę cebulę ostrą :)

Odpowiedzi (22)

norweska20

Zadanych pytań: 400

23.02.2014 18:08

Ja często tak robię

aniagdz

Zadanych pytań: 5

23.02.2014 18:10

nie, nigdy tak nie robiłam

Ankha

Zadanych pytań: 112

23.02.2014 18:12

Jeśli ma być delikatniejsza przelewam wrzątkiem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 18:16

ja tak nie robię

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

23.02.2014 18:19

nie, bo rzadko jem cebulę na surowo (w zasadzie prawie nigdy), a jak już ją podsmażę to robi się słodziutka!

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

23.02.2014 18:22

nigdy tak nie robiłam, jeśli chcę złagodzić jej smak to sparzam wrzątkiem

adelajda

Zadanych pytań: 234

23.02.2014 18:23

ja przelewam wrzątkiem np. do śledzi

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

23.02.2014 18:45

ja tak nie robię

Ania321

Zadanych pytań: 179

23.02.2014 18:48

Nie, lubię mocny smak cebuli :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.02.2014 18:50

ja nie skrapiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak