Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

09.08.2016 09:49

Śliwki na zimę w słoikach robicie z octem czy bez? I które Wam lepiej smakują?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

21.08.2016 20:01

Ja robię na słodko

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

21.08.2016 20:02

robię bez octu, ponieważ wolę wersję na słodko

adelajda

Zadanych pytań: 234

09.08.2016 10:37

W occie robię niewiele , więcej robię na słodko ....

Odpowiedzi (37)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.08.2016 09:52

śliwki do słoików robimy na słodko

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.08.2016 09:56

Jeżeli do słoików, to twarde i w occie.

pestka

Zadanych pytań: 424

09.08.2016 10:06

robię na słodko i kwaśno, bardzo lubię śliwki w occie

misia123410

Zadanych pytań: 22

09.08.2016 10:10

na słodko są lepsze

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

09.08.2016 10:39

najbardziej lubię "na słodko"

Futka

Zadanych pytań: 2

09.08.2016 11:19

Nie robię śliwek w occie. Zawsze robię je na słodko :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.08.2016 11:34

zrobiłam z octem raz ale wolimy zdecydowanie na słodko

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

09.08.2016 12:33

robię w occie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.08.2016 12:58

Nie robię śliwek w occie, wolimy na słodko

ilka01

Zadanych pytań: 6

09.08.2016 13:22

Zależy do czego , bo śliwki w occie to raczej do mięs i jako przekąska ,a na słodko to do deserów i jako kompot. Lubię obie wersje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak