Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.12.2014 00:09

śliwki wędzone czy suszone są lepsze do bigosu?

Odpowiedzi (37)

Magula

Zadanych pytań: 556

01.12.2014 08:09

ja dodaję suszone

dodi

Zadanych pytań: 256

01.12.2014 08:16

nigdy nie dodawałam wędzonych

Ola1984

Zadanych pytań: 295

01.12.2014 08:31

Jak dla mnie zdecydowanie suszone, ale wiem, że niektórzy wolą z wędzonymi.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.12.2014 08:38

Dodaję jakie mam, a jak nie mam, to często dodaję powidła śliwkowe.

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

01.12.2014 08:41

Dodaję suszone, wędzone jakoś mi nie smakują :)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

01.12.2014 09:09

nie lubię wędzonych śliwek , kupuję i dodaję tylko suszone

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

01.12.2014 09:13

zawsze dodaje suszone

Mniam

Zadanych pytań: 87

01.12.2014 09:34

Dodaję suszone, ale wrzucam parę wędzonych, żeby był delikatny aromat wędzonki.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

01.12.2014 09:45

tylko suszone

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.12.2014 09:50

wole suszone śliwki, wędzone są dla mnie za aromatyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak