Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 12:01

słoninę na smalec kroicie w drobną kostkę cz mielicie przez maszynkę

Odpowiedzi (31)

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.08.2013 13:00

kroję bo lubię skwarki :)

joanna30

Zadanych pytań: 50

20.08.2013 13:06

kroje w kosteczke

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.08.2013 13:20

zmielony gorzej się topi i mniej efektownie wygląda po wytopieniu dlatego jeśli robię smalec z cebulką do jedzenia to zawsze kroję, jeśli jednak mam dużą ilość słoniny do wytopienia to mielę przez maszynkę, ale skwarki odrzucam - pieski mają ucztę :)

pestka

Zadanych pytań: 424

20.08.2013 13:55

ja lubię bardzo gładki i dlatego mielę przez maszynkę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 14:10

kroję w kostkę

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

20.08.2013 14:14

wole pokroić,ale jak mam bardzo dużo słoniny to wtedy miele

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 14:28

kroję w kostkę

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

20.08.2013 17:58

wolę krojony w kostkę dlatego u mnie zawsze jest krojony w drobna kostkę

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

20.08.2013 21:05

U mnie kroi się w drobną kostkę.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

20.08.2013 21:40

kroję w kostkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak