Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

slawekslawek

Zadanych pytań: 4

05.09.2010 07:56

Smarować tłuszczem blaszki -czy nie

Odpowiedzi (5)

Marta98

Zadanych pytań: 19

05.09.2010 08:13

ja uzywam papier do pieczenia

Kate131

Zadanych pytań: 436

05.09.2010 08:47

tez uzywam papier,ale jak mi zabraknie, to smaruję masłem i posypuję bulką tartą

Emilia21

Zadanych pytań: 5

05.09.2010 08:48

używam papier

Natalia/tubisiek

Zadanych pytań: 154

05.09.2010 09:14

ja smaruje

danusia19671

Zadanych pytań: 131

05.09.2010 10:05

Koniecznie trzeba wysmarować tłuszczem blaszki, bo inaczej ciasto nie wyjdzie, bo przywrze do blachy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak