Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

19.02.2014 16:13

Smarując margaryną blaszkę na ciasto, oprószacie mąką czy bułką tartą, a może tylko margaryna ? Ja zależy jakie ciasto robię więc nieraz samą margaryną, a czasami oprószam mąką ;)

Odpowiedzi (25)

berys18

Zadanych pytań: 1434

19.02.2014 16:52

ja smaruję tylko margaryną

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

19.02.2014 17:03

Używam tylko papieru do pieczenia :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.02.2014 17:11

Margaryna i bułka tarta

halina17

Zadanych pytań: 271

19.02.2014 17:25

Bardzo rzadko smaruję margaryną i obsypuję bułką tartą , wykładam papierem do pieczenia formy.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

19.02.2014 17:25

zależy od ciasta, do kruchych wysypuje bułka tartą, do serników i babek kaszą manną, a do innych daję tylko margaryne na spód

Janina

Zadanych pytań: 159

19.02.2014 17:38

Margaryna i bułka tarta;)

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

19.02.2014 17:47

od 2 miesięcy używam matę silikonową polecam ją wszystkim, nie trzeba smarować ani posypywać blaszki :)

ao_12

Zadanych pytań: 38

19.02.2014 17:53

zawsze posypuję bułką tartą, ale wolę używać papieru do pieczenia

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.02.2014 18:15

zależy jakie piekę ciasto zazwyczaj tylko margaryną nieraz posypuję kaszką manną

patryska76

Zadanych pytań: 24

19.02.2014 19:17

Ja zazwyczaj używam papieru ;-) A jeśli chodzi o babki i tarty to formy smaruję margaryną i posypuję bułką tartą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak