Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

11.01.2014 18:50

Smażycie na oleju słonecznikowym czy rzepakowym ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.01.2014 18:52

ja również na rzepakowym

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.01.2014 19:29

tylko rzepakowy olej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.01.2014 18:54

zawsze na oleju rzepakowym

Odpowiedzi (49)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

11.01.2014 18:51

ja na rzepakowym

Cranberry

Zadanych pytań: 34

11.01.2014 18:52

Na Rzepakowym

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.01.2014 18:53

Wyłącznie na rzepakowym :)

plocia

Zadanych pytań: 561

11.01.2014 18:53

Słyszałam ostatnio że olej rzepakowy podczas smażenia wytwarza najmniej substancji rakotwórczych.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

11.01.2014 18:54

na oleju rzepakowym

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

11.01.2014 18:54

Na rzepakowym. Słonecznikowego używam wyłącznie do sałatek.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.01.2014 18:56

zawsze smażę na rzepakowym

pestka

Zadanych pytań: 424

11.01.2014 19:00

używam rzepakowego, ale mało ponieważ unikam smażonych potraw

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

11.01.2014 19:02

na rzepakowym

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

11.01.2014 19:02

smażę na arachidowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak