Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margaretkaw

Zadanych pytań: 9

24.09.2013 10:08

Smażyliście kiedyś baldachy kwiatów bzu czarnego? W jakim cieście?

Odpowiedzi (21)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.09.2013 10:27

nie, ale może warto spróbować

Janina

Zadanych pytań: 159

24.09.2013 10:34

Robię w cieście naleśnikowym;)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

24.09.2013 10:51

Robiłam kilka razy w cieście naleśnikowym na słodko i na słono

Róża1

Zadanych pytań: 7

24.09.2013 11:03

nie robiłam nigdy , ani nie jadłam

msmors

Zadanych pytań: 91

24.09.2013 12:08

ja nie smażyłam w domu tylko jadłam u mojej mamy. Robiła w cieście naleśnikowym

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.09.2013 12:14

w cieście naleśnikowym :)

matesko

Zadanych pytań: 14

24.09.2013 12:32

robiłam w cieście naleśnikowym

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

24.09.2013 12:36

Tak smażyłam. Ciasto robiłam jak na naleśniki, tylko odrobinę więcej dałam mąki by było gęstsze. Pyszne. Polecam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.09.2013 14:17

Nie robiłam tego, ale chętnie bym to zjadła, bo ponoć jest to smaczne. Smaży się to w cieście naleśnikowym.

alaaa

Zadanych pytań: 201

24.09.2013 17:58

nigdy nie smażyłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak