Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

23.01.2016 09:18

Sól wędzona- czy ktos z was uzywal jej do wyrobow z szynkowara, lub kielbas parzonych? Ja niedawno widzialam ja w sklepie, postanowilam wiec zrobic taka sama przy najblizszym wedzeniu, mala ilosc na probe :)

Odpowiedzi (36)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

24.01.2016 13:32

Nie znam takiej soli

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.01.2016 13:44

gusia- ja bym jej nie dawala do wedlin ktore beda wedzone bo smak bedzie za intensywny. Mysle ze ta sol jest po to zeby aromatyzowac potrawy, najpewniej sery i wedliny, ktore wedzone nie beda, a chce sie uzyskac ten aromat :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

24.01.2016 14:13

nie używałam takiej soli, jedyną jaką kupowałam to sól peklowana

Klausia

Zadanych pytań: 251

24.01.2016 19:36

Nigdy nie używałam, ani nawet nie widziałam.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

25.01.2016 11:24

Wydaje mi się, że to zwykła aromatyzowana sól. Wędzę własne wędliny i aromat wolę tylko od odpowiedniego drewna.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

25.01.2016 17:54

wwwwiolka, jest to wedzona sol, bez aromatow. gusia- 120g 6,99€

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak