Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

15.03.2015 16:56

sos pomidorowy robicie z pomidorowy czy z przecieru?

Odpowiedzi (62)

berys18

Zadanych pytań: 1434

15.03.2015 18:08

najczęściej robię z pomidorów z puszki

pestka

Zadanych pytań: 424

15.03.2015 18:12

z pomidorów z puszki, przecierów lub z pomidorów z puszki - w zależności co w danej chwili mam w domu

as28

Zadanych pytań: 294

15.03.2015 18:48

w sezonie z pomidorów, a tak z przecieru

Pyszota

Zadanych pytań: 85

15.03.2015 18:59

ja robię z przecieru pomidorowego

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

15.03.2015 19:02

robię z pomidorów z puszki

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.03.2015 19:03

Jeśli robię sos do makaronu, to zawsze z pomidorów ( świeżych lub konserwowych) ale i koncentraty dodaję do smaku, bo lubimy zdecydowany pomidorowy smak, lekko kwaskowy i skoncentrowany! Do sosu np do gołąbków używam wyłącznie dobrego koncentratu, bo taki sos lubimy - aksamitny, gęsty ale o intensywnym smaku pomidorów :) Wszystko zależy więc od potrawy lub przeznaczenia sosu :)

dollce

Zadanych pytań: 0

15.03.2015 19:22

ja robię z pomidorów

Stenka

Zadanych pytań: 467

15.03.2015 19:43

w sezonie z pomidórów, zimą różnie

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

15.03.2015 19:58

zazwyczaj robie z pomidorów

ada.la

Zadanych pytań: 39

15.03.2015 20:08

zazwyczaj robię z przecieru pomidorowego w kartonach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak