Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 22:39

Sposób na chrupiącą skórkę.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Christopher

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 22:43

Mięso natrzeć solą i przyprawami wstawić do piekarnika.Kiedy będzie już prawie miękkie posypać niewielką ilością cukru i spryskać wodą ze spryskiwacza.Cukier w karmelu zmienia są słodycz w lekko dymny ,pikantny smak.Mięso nie jest słodkie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.07.2014 16:18

Bardzo przydatna rada ,a ja lubię taa skórkę ,więc zapamiętam

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.07.2014 22:45

@Christopher, Twoje rady są bardzo praktyczne,dzieki :-)

Odpowiedzi (27)

Christopher

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 22:46

Dobrym sposobem jest smarowanie mięsa mieszaniną miodu i soku cytrynowego lub jabłkowego. Można też smarować roztopionym masłem lub śmietanką.

pestka

Zadanych pytań: 424

15.07.2014 22:48

bardzo dobra rada - a jeżeli chodzi o kurczaka to polewam co 10 minut wytapiającym się z niego tłuszczem lub na początku pieczenia, gdy tłuszcz się jeszcze nie wytopił, kilkoma łyżkami wody.

Christopher

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 22:49

@Wacław.Dzięki,za dobre słowa.Twoje komentarze też są przydatne.

Christopher

Zadanych pytań: 31

15.07.2014 22:50

Dobrym sposobem jest smarowanie mięsa mieszaniną miodu i soku cytrynowego lub jabłkowego. Można też smarować roztopionym masłem lub śmietanką.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.07.2014 23:02

Christopher ,jestem kucharzem amatorem ale również smakoszem i na pewno wykorzystam z rodziną ,Twoje kulinarne rady :-)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.07.2014 23:04

Praktyczna i bardzo przydatna rada, dzięki. Ja najczęściej smaruję miodem

Beatris

Zadanych pytań: 43

15.07.2014 23:11

Dobre rady zawsze w cenie:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.07.2014 00:15

Dobre rady tu zostały napisane. Zapamiętam i skorzystam.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

16.07.2014 07:17

świetna rada, dziękuję

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.07.2014 07:21

Dzięki za super rady :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak