Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Gary Michy

Zadanych pytań: 25

04.05.2013 10:38

Sposoby na soczyste mięso z grilla?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.05.2013 10:54

podstawa,to dobra marynata.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

04.05.2013 11:06

Odpowiednia marynata, długie marynowanie i odpowiednia temperatura grilla, a potem szybka obróbka cieplna :)

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

04.05.2013 13:52

dobra marynata to podstawa :)

Odpowiedzi (10)

Anna133

Zadanych pytań: 143

04.05.2013 11:41

o tak szybkie pieczenie i marynata to podstawa

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.05.2013 11:45

ja marynuję

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

04.05.2013 13:37

dobrze zamarynować a na grillu czesto przewracać mięso...

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

04.05.2013 15:07

krótka obróbka termiczna i odpowiednia marynata

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.05.2013 16:24

zgadzam się szybka obróbka,marynata i jeszcze to żeby mięsa co chwilę nie przewracać z jednej strony na drugą a robić to tylko raz

Cranberry

Zadanych pytań: 34

04.05.2013 16:33

dobra marynata :) można też mięso w trakcie delikatnie skrapiać oliwą dodatkowo:)

Alicja5

Zadanych pytań: 0

04.05.2013 19:01

dobra marynata, folia aluminiowa do żywności i tacka aluminiowa nic więcej a mięsko soczyste

Kulinarna Ja

Zadanych pytań: 15

04.05.2013 20:02

oo własnie, pytanie na czasie. Ja też stawiam na marynatę :D

muffina

Zadanych pytań: 44

04.05.2013 20:53

Dobra marynata. Dodatkowo podczas pieczenia pryskać mięso wodą. ja używam spryskiwacza do kwiatów;D

Marcin9

Zadanych pytań: 7

05.05.2013 09:20

Podstawa to dobra marynata :)I dobrze jest mięso posolić w ostatniej chwili.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak