Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

14.02.2013 10:15

Szarlotkę robicie z jabłek świeżych czy ze słoika?

Odpowiedzi (1)

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

14.02.2013 14:26

Jak szarlotkę to ze świeżych jabłek pokrojonych w plasterki lub startych na tarce, jak używam jabłek ze słoika - dżemu lub jabłek prażonych to wtedy tytułujemy to ciasto jako jabłecznik, takie w sumie jakieś rozróżnienie się pojawiło wśród moich domowników i bliskich, zwykle też owy jabłecznik jest na biszkopcikowym spodzie, szarlotkę preferujemy głównie na cieście kruchym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak