Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

05.07.2013 13:16

Szukam dobrego i wytrzymałego rondelka do gotowania mleka i mas budyniowych,możecie jakiś polecić?Testowałam już wiele i żaden nie wytrzymał dłuższego czasu,po kilku użyciach zaczynały przypalać.

Najlepsze odpowiedzi (3)

joanna30

Zadanych pytań: 50

05.07.2013 14:32

Ja mam zwykły emaliowany, od lat go używam i jestem zadowolona.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

06.07.2013 15:35

Emaliowany z Olkusza.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

05.07.2013 21:47

Ja uzywam ceramicznego do mas budyniowych, na razie nic się nie przypala.

Odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

05.07.2013 14:59

Mam emaliowany specjalnie przeznaczony tylko do tego celu, również od bardzo dawna i nic się nie dzieje, jest jak nowy.Ale zaznaczam, że nie gotuję w nim nic innego;)

arbuzowo

Zadanych pytań: 11

05.07.2013 19:56

Ja mam np. rondelek firmy WMF - trochę kosztuje, ale jest rewelacyjny

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

06.07.2013 07:52

Ja mam też swój garnuszek do mleka, ale w sumie zawsze zanim wleję mleka to obgotowuję w nim na dnie troszkę wody- nie wiem co to za czary ale działa też w przypadku innych garnków( albo mam takie rewelacyjne garnki emaliowane że nawet nie wiem;P )

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak