Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

17.05.2014 22:18

Szukam dobrego patentu na kruszenie ciasteczek/herbatników. Dotychczas wkladam do torebki i owijam ściereczką i uderzam tłuczkiem, ale ten sposób jest hałaśliwy, dlatego szukam lepszego.

Odpowiedzi (36)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.05.2014 08:45

ugniatam ręcznie lub po prostu wałkuję na grubym kocu

pestka

Zadanych pytań: 424

18.05.2014 08:56

ja wałkuję na stolnicy

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.05.2014 09:07

Najlepsza jest maszynka do mięsa :)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

18.05.2014 09:11

ja wkładam do worka i wałkiem rozkruszam

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.05.2014 09:41

też wrzucam do blendera;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.05.2014 10:00

ja wrzucam do rozdrabniacza od blendera

Niebieska

Zadanych pytań: 4

18.05.2014 10:30

ja mam rozdrabniacz, i kruszę za jego pomocą

borgia

Zadanych pytań: 89

18.05.2014 10:58

Też używam rozdrabniacza - błyskawiczny sposób. Ale trzeba go mieć... Można zastąpić malakserem.

Malinka

Zadanych pytań: 302

18.05.2014 10:58

Ja je po prostu blenduję :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

18.05.2014 11:39

wrzucam do blendera,hałas jest ale krótko ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak