Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.12.2014 12:27

Szukam pomysłu na deser z wykorzystaniem pierników - pozostało mi ok. 30 szt suchych /tzn. nie polukrowanych/ a pierniki "jako pierniki" już nam się znudziły. Macie jakieś fajne pomysły ?

Odpowiedzi (31)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

31.12.2014 15:02

upiekłabym sernik

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

31.12.2014 17:57

Zrobiłabym z nich też spód do tarty. Rozkruszone wymieszała z masłem.

Ania84

Zadanych pytań: 67

31.12.2014 18:11

ale fajne propozycje :) z chęcią kiedyś również wypróbuję

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

31.12.2014 23:55

Lody piernikowe lub trufle piernikowe

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.01.2015 10:57

ja wykorzystałabym je jako spód do sernika

Janina

Zadanych pytań: 159

01.01.2015 11:21

Również wykorzystałabym jako spód do sernika;)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

01.01.2015 12:16

wykorzystam pomysły bo mam dużo pierników

AgaS10

Zadanych pytań: 650

01.01.2015 14:16

zmiel w maszynce do mięsa i wykorzystaj jaku spód do pomarańczowego sernika:)

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.01.2015 21:30

Pokrusz, dodaj masło i będzie spód do ciasta bądź deseru :)

Magula

Zadanych pytań: 556

02.01.2015 07:49

a ja wykorzystałabym je jako spód sernika gotowanego zamiast herbatników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak