Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

22.12.2015 17:26

Szynka gotowana - mięso wkładacie do zimnej wody czy gorącej ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

22.12.2015 18:02

również do prawie wrzącej wody

Janina

Zadanych pytań: 159

23.12.2015 13:31

Do gotowania wkładam do wrzątku;))

Ania321

Zadanych pytań: 179

22.12.2015 23:05

wkładam do wrzącej wody :)

Odpowiedzi (19)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

22.12.2015 17:39

szynkę uprzednio zapeklowaną wkładam do wrzącej wody

Gracer

Zadanych pytań: 124

22.12.2015 17:58

do wrzącej wody wkład

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.12.2015 17:59

Szyneczkę wkładam do gorącej wody, wcześniej ją również pekluję jak @Grażyna0211

berys18

Zadanych pytań: 1434

22.12.2015 18:34

zalewam gorąco i stawiam no gaz

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.12.2015 19:40

zawsze do wrzącej wody

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.12.2015 19:59

do gorącej wody

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.12.2015 20:14

Na sztukę mięsa zawsze do wrzątku, a na wywar do zimnej ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

22.12.2015 21:13

Wkładam ją do gorącej wody.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

22.12.2015 22:09

zawsze do wrzącej wody

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.12.2015 10:38

do wrzącej wody wkładam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak