Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.07.2014 14:39

To lecimy gotować barszczyk czerwony, ma ktoś jakiś sprawdzony przepis?

Najlepsze odpowiedzi (3)

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.07.2014 15:47

No mój się gotuje..... niestety doprawiony przez moją mamuśkę :((((((((((((((((((( dodajecie czasami suszone albo świeże jabłka?

ben-ka

Zadanych pytań: 459

24.07.2014 16:06

Jabłko dodaję zawsze świeże tylko do barszczu czystego np.do uszek.

misia53

Zadanych pytań: 339

25.07.2014 14:05

Paula, tutaj są wszystkie sprawdzone przepisy hihi....

Odpowiedzi (12)

Dominika2710

Zadanych pytań: 0

24.07.2014 15:06

hej,ja robię barszcz czerwony ze świeżych czerwonych buraczków,wystarczy 3 średnie sztuki,kroje je na plastry w słupki tak różnie,dodaje 3 kostki rosołowe,ziele angielski,liść laurowy,pietruszkę,łyżkę kucharka,małą marchewkę i gotuje około godziny można dodać też łyżkę octu dla zachowania koloru czerwonego polecam jest pyszny:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.07.2014 15:17

Mój jest sprawdzony ,smaczny ,apetyczny łatwy do zrobienia , zapraszam do mojej księgi.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.07.2014 15:17

Ja lubię barszcz ukraiński na wędzonych żeberkach, świeże buraki, marchewka, kapusta włoska, seler, pietruszka, ziemniaki, lubczyk

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.07.2014 15:50

Do barszczyku ja nie dodaje a zaprawiam cukrem ,troszkę daje kwasku cytrynowego i barszczem białym z butelki.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

24.07.2014 16:25

dodaje troszke octu

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

24.07.2014 18:18

ja gotuję barszcz zawsze wieczorem i pozostawiam zupę z burakami w chłodnym miejscu żeby miała piękny czerwony kolor, zapraszam do mojej księgi

slonko888

Zadanych pytań: 9

24.07.2014 20:19

na wedzonym zeberku ze siwezych buraczkow z czosnkiem innymi ziołami z cukrem i octem lub kwaskiem mmmmm ;)

paula191919

Zadanych pytań: 54

24.07.2014 21:41

Dziękuję za pomoc ; ) niestety mama zrobiła barszcz po swojemu i nie dała mi go dogotować... wrrrr............

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

25.07.2014 00:43

Drugim razem Ty ugotujesz go. Dobry barszcz jest ukraiński z warzywami, na wędzonce.

borgia

Zadanych pytań: 89

25.07.2014 09:13

Uważajcie na druty...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak