Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.03.2015 17:44

Tort śmietankowo - czekoladowy. Jakie masy do przełożenia pasują Wam do takiego tortu ?

Odpowiedzi (33)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

16.03.2015 19:09

Może masa orzechowa ?

Habibi

Zadanych pytań: 690

16.03.2015 19:43

Wszystkie klasyczne - czekoladowa maślana lub budyniowa, bita śmietana, orzechowa, kawowa lub np. z mascarpone z wiśniami z syropu.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

16.03.2015 22:08

myśle ze masa cappucino bedzie smaczna

gosiag

Zadanych pytań: 0

16.03.2015 22:49

mysle o masie cappucino

Asik32

Zadanych pytań: 2

16.03.2015 23:06

Ja bym dała kokosową lub kawowa.

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.03.2015 23:17

ja bym dała kawową

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.03.2015 23:47

Proponuję coś kwaskowego np. masę z wiśniami /mogą być z alkoholu/ lub czarną porzeczką. Masa kokosowa tez będzie smaczna ale bardziej słodka.

Magdalena Rysińska

Zadanych pytań: 9

17.03.2015 06:46

Kolorystycznie proponuję masę żółtą albo czerwoną. Smakowo najbardziej będzie pasować wiśniowa, czereśniowa, jagodowa lub z czarnych porzeczek.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.03.2015 07:28

ja dałabym masę kawową

Motorek

Zadanych pytań: 1446

17.03.2015 07:31

a może orzechowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak