Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.08.2013 13:37

UDAŁO SIĘ.... na chwilunię zanurzyłam formę w gorącej wodzie i torcik galaretkowy wyszedł jak malowany....później dodam do przepisu....DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PORADY na moje pytanie!!!

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.08.2013 13:43

No to świetnie , ja też tak robię ,tylko zanim tak zaczęła robić też zadałam pytanie .Czekamy na przepis .

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

02.08.2013 14:51

Aż mi się zachciało takiego torcika

agus198900

Zadanych pytań: 14

02.08.2013 13:39

no to czekamy na przepis;) u mnie też dziś torcik na zimno;) już zastyga w lodówce;)

Odpowiedzi (9)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

02.08.2013 13:57

Po to jest właśnie dział "Pytania i rady" :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

02.08.2013 14:10

czekamy na przepis i na zdjęcie tego smakowitego cudeńka

Janina

Zadanych pytań: 159

02.08.2013 14:13

Bardzo się cieszę;-)).Również korzystam dużo z przepisów i porad.

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.08.2013 14:19

Dodaj przepis, poczęstujemy się wszyscy wirtualnie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.08.2013 14:21

to teraz czekamy na przepis :D

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.08.2013 14:30

Świetnie, że Ci się udało :) Moja forma z kominkiem, zakupiona w Biedronce, ma szorstki środek i jest dość wiotka - w moim przypadku nie udała się ostatnio sztuczka z gorącą wodą! Zwyczajnie pękł mi deser przy kominku i rozerwał się dość brzydko - udało mi się go złożyć w całość, ale się nieco zirytowałam i teraz też smarują olejem pestek winogron. Gorąca woda sprawdza mi się przy małych foremkach (120ml) na kolorowe galaretki lub deser pana cotta... ale foremki są sztywne.

Monia

Zadanych pytań: 7

02.08.2013 15:39

Jak miło się czyta tak radosnego posta ;D

Motorek

Zadanych pytań: 1446

02.08.2013 16:33

super, że się udało

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.08.2013 20:17

czekamy na przepis i zdjęcie:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak