Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

14.12.2015 08:49

Uszka do barszczu czy pierogi mrozicie surowe czy gotowane ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.12.2015 11:40

tylko obgotowane

Ela15

Zadanych pytań: 1414

14.12.2015 11:34

podgotowuję je przed zamrożeniem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

14.12.2015 11:03

obgotowuję, studzę i czekam aż lekko przeschną. następnie mroże na tackach aby się nie posklejały a jak się zamrożą przekładam do woreczków lub pojemników

Odpowiedzi (50)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

14.12.2015 08:59

mrożę lekko podgotowane

Janina

Zadanych pytań: 159

14.12.2015 09:03

Zawsze mrożę lekko podgotowane;))

Stenka

Zadanych pytań: 467

14.12.2015 09:10

Mrożę ugotowane

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.12.2015 09:10

tez mrożę lekko podgotowane;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.12.2015 09:12

mrożę lekko podgotowane i osuszone

Gracer

Zadanych pytań: 124

14.12.2015 09:15

zawsze obgotowuję przed zamrożeniem

bietka

Zadanych pytań: 563

14.12.2015 09:19

no to czyli robicie tak samo jak ja, również podgotowuję :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.12.2015 09:39

zawsze lekko podgotowane

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

14.12.2015 09:39

i ja też obgotowuję przed zamrożeniem

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.12.2015 09:48

lekko podgotowane mrozimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak