Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

18.01.2014 20:44

Używacie barwników do ciasta i kremów?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.01.2014 20:45

tak ale naturalnych szpinak,burak,aronia sztucznych nie używam

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.01.2014 20:45

tylko naturalnych, np. soku malinowego

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.01.2014 20:45

Staram się ich unikać, chyba, że koniecznie trzeba, to użyję :)

Odpowiedzi (33)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 20:46

bardzo rzadko

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.01.2014 20:46

bardzo rzadko

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

18.01.2014 20:46

Bardzo rzadko ale czasami do dekoracji=)

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.01.2014 20:47

Do dekoracji tortów mam kilka barwników w proszku.

erym

Zadanych pytań: 24

18.01.2014 20:47

rzadko, ale tak

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.01.2014 20:49

nie, nie mam potrzeby

plocia

Zadanych pytań: 561

18.01.2014 20:59

Nie dodaję, ale kiedyś zastanawiałam się czy warto kupić takie barwniki.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

18.01.2014 21:01

Czasami używam, zazwyczaj do tortów jak chcę zrobić ładna dekorację, ale rzadko.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.01.2014 21:05

często jak robię kolorowe torty lub ciasta dla wnuków(na ich specjalne życzenie):)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

18.01.2014 21:05

wogóle nie uzywam barwników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak