Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babeczka007

Zadanych pytań: 115

13.09.2013 10:43

używacie chilli w kuchni ??

Najlepsze odpowiedzi (3)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

13.09.2013 13:19

Używam jak chcę zrobić pikantniej .

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

13.09.2013 13:39

tak ,ale bardzo mało nie lubimy bardzo ostrych dań:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.09.2013 10:46

tak używam, lubię ostre smaki

Odpowiedzi (38)

babeczka007

Zadanych pytań: 115

13.09.2013 10:44

Ja ostatnio zaczęłam używać i jestem ciekawa ja jest z wami ?

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.09.2013 10:44

Bardzo często, w różnych postaciach.

Beatris

Zadanych pytań: 43

13.09.2013 10:45

Bardzo często. Najbardziej lubię dodawać do potraw świeżą papryczkę.

pestka

Zadanych pytań: 424

13.09.2013 10:45

tak używam w niewielkich ilościach

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

13.09.2013 10:45

bardzo rzadko, głównie jako dodatek do gulaszu robionego na czerwonym winie - super efekt smakowy

iwi

Zadanych pytań: 115

13.09.2013 10:47

Jasne odrobina pikanterii i potrawa ma inny smak.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.09.2013 10:48

używam chili,ale bardzo rzadko

Monika37

Zadanych pytań: 40

13.09.2013 10:50

Tak używam tego w proszku ale wolę dużo bardziej papryczkę chili, która wyjątkowo dobrze urosła na grządce. Zamrożę i bedzie na bardzo długo :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.09.2013 10:56

Bardzo lubię świeże chili. Teraz mam dwa dorodne krzaczki - na jednym krótsze małe papryczki, a na drugim wężowe długie, ale też miniatury. Mam zamiar na dniach je zamarynować, bo są piekielnie ostre - takich jeszcze nie miałam, a hoduję krzaczek lub dwa każdego lata. Te większe (kupne) zamrażam w całości i na bieżąco dodaję do potraw w zimie. Suszę też sobie krojone w paseczki chili oraz pestki, które chyba mają najwięcej ostrości ;)

aisza1

Zadanych pytań: 125

13.09.2013 10:58

tak używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak