Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

14.12.2012 15:20

Używacie cynamonu w laskach czy sproszkowanego?

Odpowiedzi (4)

okrysia

Zadanych pytań: 79

14.12.2012 15:48

sproszkowany

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

14.12.2012 15:53

Zwykle używam sproszkowanego, zawsze sobie obiecuję, że przestawię się na ten w laskach, bo podobno jest intensywniejszy i to wychodzi na plus, ale jakoś dalej jestem wierna temu z paczuszki, w każdym razie czy w lasce, czy w proszku to uwielbiam cynamon i często z niego korzystam.

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

14.12.2012 16:27

sproszkonany

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.12.2012 16:33

do ciast mielony, do wywarów i kompotów w laskach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak