Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

22.02.2015 10:59

Używacie drożdży świeżych czy suchych?

Odpowiedzi (53)

dollce

Zadanych pytań: 0

22.02.2015 17:53

używam tylko świeżych drożdży

as28

Zadanych pytań: 294

22.02.2015 18:19

tylko świeże drożdże z suchych jeszcze nie robiłam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.02.2015 19:16

uzywam drożdży tylko świeżych

Dorota76

Zadanych pytań: 48

22.02.2015 19:29

wyłącznie świeżych

Iwusia

Zadanych pytań: 242

22.02.2015 19:44

używam tylko świeżych

irenka

Zadanych pytań: 888

22.02.2015 19:51

używam świeże drożdże

gibli

Zadanych pytań: 20

22.02.2015 20:05

Używam suchych i świeżych drożdży.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

22.02.2015 20:23

Nie przekonałam się do suszonych, raz robiłam ciasto na cebularze i wylądowało w koszu od tej pory używam tylko świeżych.

halina17

Zadanych pytań: 271

22.02.2015 20:26

Używam świeżych drożdży.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

22.02.2015 20:38

Ja używam tylko drożdży suchych i ciasto super mi rośnie,ale używam tylko drożdży z niemieckiego sklepu ALDI. (3 zł za 10 szt- 1 szt na 0.5 kg mąki)Na drożdżach z naszych firm tez ciasto legło w gruzach.Jedynie Dr.Oetker ma dobre ale dosyć drogie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak