Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania67

Zadanych pytań: 1134

23.02.2015 08:15

Używacie kostek rosołowych czy zawsze gotujecie własny bulion?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

23.02.2015 08:31

używam od czasu do czasu do zup i sosów

Wacław

Zadanych pytań: 1269

23.02.2015 09:01

używam czasem tylko kostki grzybowe

Ankha

Zadanych pytań: 112

23.02.2015 13:38

Używam w niewielkich ilościach kostek rosołowych warzywnych

Odpowiedzi (58)

Ania67

Zadanych pytań: 1134

23.02.2015 08:16

Ja często dodaję nawet do swojego bulionu- lubię ich smak

Skotka

Zadanych pytań: 0

23.02.2015 08:20

Staram się gotować bulion na warzywach bez ulepszaczy, ale czasem używam:)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.02.2015 08:20

mam różne kostki i czasem dodaje, bardzo lubię karkówkę z kostka mięsną

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

23.02.2015 08:21

Do wywaru rosołowego przeważnie dodaję kostkę do smaku

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.02.2015 08:21

Używam od lat kostek rosołowych

kanu83

Zadanych pytań: 734

23.02.2015 08:30

Też używam szczególnie warzywnej

Natalia40

Zadanych pytań: 470

23.02.2015 08:35

Używam oczywiście

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

23.02.2015 08:43

używam dosyć często

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.02.2015 08:54

Typowy rosół gotuję bez kostek ale do innych zup czy sosów często używam.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

23.02.2015 08:58

Często używam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak