Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

19.05.2014 10:59

używacie masło czosnkowe?i do czego

Odpowiedzi (48)

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.05.2014 15:10

Używam do bagietek z masłem czosnkowym z piekarnika, do grzanek z pieczywa, podsmażania warzyw. Ogólnie bardzo lubię takie połączenia :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.05.2014 15:51

Najczęściej do steków lub innych mięs z grilla lub z patelni/piekarnika, do pieczonych ziemniaków i innych jarzyn, do zapiekanej bagietki oraz do ryb pieczonych, smażonych, grillowanych lub na parze.

krokus

Zadanych pytań: 145

19.05.2014 15:52

Czasami robie takie maselko do smarowania pieczywa

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

19.05.2014 15:53

do grzanek przy piwku

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.05.2014 16:45

sama robię masło czosnkowe używam je do bagietki zapiekanej i do bułek

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

19.05.2014 17:03

najczęściej do smarowania pieczywa

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.05.2014 17:20

używam sporadycznie tylko do grzanek

kasienka23

Zadanych pytań: 512

19.05.2014 17:39

używam do brzanek i w takiej postaci najbardziej mi smakuje :)

Ankha

Zadanych pytań: 112

19.05.2014 17:48

Bardzo rzadko, bardziej mi pasuje czyste prawdziwe masło

Lidzia

Zadanych pytań: 21

19.05.2014 18:24

Sama robię masło czosnkowe, najczęściej z bazylią. Robię z nim pieczywo do szaszłyków. Niebo w gębie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak