Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.05.2016 08:34

używacie moździerza? i jaki: kamienny, metalowy, porcelanowy?

Odpowiedzi (62)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

26.05.2016 23:23

Nie używam moźdierza

KORAL

Zadanych pytań: 20

27.05.2016 22:08

Ja mam tylko taki z drewna bambusowego i muszę powiedzieć że daje radę, dużo już przetrzymał. :)

Benita

Zadanych pytań: 1

28.05.2016 01:36

nie korzystam z moździerza

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

28.05.2016 09:31

mam kamienny ale rzadko używam

Futka

Zadanych pytań: 2

28.05.2016 12:48

Ja używam bardzo często do przygotowywania pesto, rozbijania orzechów i ziół. Używam starego, ale sprawdzonego moździerża mosiężnego po Babci :D

2milutka

Zadanych pytań: 134

28.05.2016 15:42

Kamienny u żywywam do rozcierania pieprzu i nie tylko:)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

28.05.2016 18:00

kiedyś miałam metalowy,gdzieś się "zapożyczył" i wsiąkł ;)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

28.05.2016 18:53

Ja mam kamienny ale rzadko używam.

irenka

Zadanych pytań: 888

28.05.2016 22:10

ja nie używam

asiatok

Zadanych pytań: 15

29.05.2016 21:28

Mam kamienny- używam do rozdrabniania przypraw: kminu, nasion kolendry , gorczycy, do tłuczenia orzeszków ziemnych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak