Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

07.11.2010 19:46

Używacie może lepu na mole spożywcze firmy Expel ? Polecacie czy może lepiej kupić Raida ?

Odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.11.2010 12:15

Masz problem z molami? jeśli tak to proponuję wyjąć wszystko z szafek i szuflad te swołoctwa wszędzie się wcisną - zrób generalny remanent - wyrzuć co się da a najlepiej wszystko.... Parę lat temu stoczyłam walkę z molami ale sobie poradziłam teraz jestem tak uczulona na ich widok,że w sklepie je zabijam i u każdego w domu jak widzę.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

09.11.2010 15:22

coś ostatnio latało. Zabiłem 3 sztuki, a potem znalazłem w zielonej herbacie kolejnego mola. Oczyściłem wszystko, teraz trzymam produkty w słoikach. Wczoraj zakupiłem jeszcze te plastry Expela i kolejny mol się złapał. Mam nadzieję, że reszta moli też na te plastry się złapię. Do żywności już nie wejdą bo szczelnie zamknięta w słoikach.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.11.2010 19:17

Możesz jeszcze poukładać luzem liście laurowe - mole nie lubią tego zapachu.A i jeszcze jedno.....na lep łapią się dorosłe osobniki,które już złożyły jajka wiec jak zauważysz pajęczynkę to mogą być i tłuste larwy błłłeeeee...bądż czujny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak