Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

13.05.2012 11:17

używacie sproszkowanego czosnku? Jak dla mnie nie ma on fajnego aromatu, całe opakowanie daje mniej smaku niż 2 ząbki prawdziwego czosnku

Odpowiedzi (4)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

13.05.2012 11:24

Nie używam. Wg mnie także nie ma sensu kupować takiego czosnku, w sosach zostawia nieładne białe kropki, a kosztuje tyle, co dwie główki świeżego czosnku.

leonkot

Zadanych pytań: 566

13.05.2012 11:24

czasem zdarza mi się używać czosnku granulowanego, fakt, że daje niespecjalny aromat, ale lepsze to niż nic

janek64

Zadanych pytań: 179

13.05.2012 11:36

Wcale nie używam. Wolę czosnek w ząbkach a potem przetrzeć przez praskę :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.05.2012 11:44

Używam, ale nie sproszkowanego, tylko suszonego w kawałeczkach. Wczoraj dodawałam do mielonych - pachniało czosnkiem w całym domu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak