Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

08.08.2011 21:53

Używacie w kuchni szczypiec takich do przewracania mięsa? Polecacie jakieś szczególnie - drewniane, plastykowe lub metalowe?

Odpowiedzi (4)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.08.2011 21:57

drewniane są najlepsze

lee-aa

Zadanych pytań: 28

08.08.2011 22:07

ja używam metalowych, drewniane przybory według mnie chłoną smaki i zapachy

borgia

Zadanych pytań: 89

09.08.2011 08:49

Też używam metalowych.

Faustyna

Zadanych pytań: 33

14.08.2011 12:22

Mam bambusowe! Są świetnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak