Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

19.03.2015 13:31

W czym najczęściej pieczecie karkówkę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

19.03.2015 13:32

Ja najczęściej piekę w brytfance lub folii do pieczenia.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

19.03.2015 13:41

w piekarniku, w rękawie do pieczenia

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

19.03.2015 14:26

w rękawie do pieczenia

Odpowiedzi (43)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

19.03.2015 13:46

W piekarniku w naczyniu żaroodpornym

Ankha

Zadanych pytań: 112

19.03.2015 13:48

Wszystkie mięsa piekę w wysokiej blaszce albo w naczyniu żaroodpornym,

pestka

Zadanych pytań: 424

19.03.2015 14:06

w brytfance lub naczyniu żaroodpornym

jola91

Zadanych pytań: 23

19.03.2015 14:11

W większości przypadków w foliowym rękawie do pieczenia

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

19.03.2015 14:15

w piekarniku w formie do pieczenia bez żadnych foliowych worków bo lubimy taką przypieczoną

Janina

Zadanych pytań: 159

19.03.2015 14:32

W piekarniku w rękawie do pieczenia;)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

19.03.2015 14:55

Ja piekę w piekarniku w naczyniu żaroodpornym :)

gosiag

Zadanych pytań: 0

19.03.2015 15:02

w blaszce lub w naczyniu żaroodpornym

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.03.2015 15:13

w piekarniku w naczyniu żaroodpornym

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.03.2015 17:07

w piekarniku w rękawie do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak