Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

16.12.2013 10:23

w czym przechowujecie orzechy włoskie?

Odpowiedzi (30)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

16.12.2013 10:47

w skorupkach trzymam w siatkowym worku, a obrane w dużej misce :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.12.2013 10:53

trzymam w skorupkach a nałuskane w pojemniku w lodówce

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

16.12.2013 10:55

łuskane w szczelnym słoiku

norweska20

Zadanych pytań: 400

16.12.2013 10:56

super rada o tym że orzechy włoskie można mrozić- skorzystam z niej i z wielu innych waszych pomysłów

wyattearp

Zadanych pytań: 102

16.12.2013 10:56

w koszyku wiklinowym

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

16.12.2013 10:58

w bawełnianym woreczku

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.12.2013 11:11

w pudełku próżniowym

malina

Zadanych pytań: 4

16.12.2013 11:16

trzymam w szklanych słoikach

Niki22

Zadanych pytań: 46

16.12.2013 11:17

łuskane w pojemnikach próżniowych a całe w koszyku wiklinowym

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.12.2013 11:20

Łuskane orzechy przechowuję w szczelnym pojemniczku, w łupinkach w przewiewnej siateczce.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak