Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

julci3k1

Zadanych pytań: 29

04.07.2010 10:27

w czym robicie ciasto? w blaszce czy w prodzizu?

Odpowiedzi (5)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

04.07.2010 10:43

blaszka

Ewa111

Zadanych pytań: 103

04.07.2010 14:19

zdecydowanie na blaszce

julci3k1

Zadanych pytań: 29

10.07.2010 21:47

no ja też w blaszce robie

eli_555

Zadanych pytań: 762

13.07.2010 21:57

Gdy miałam piekarnik gazowy,to ciasta piekłam w prodiżu.Teraz mam piekarnik elektryczny,więc piekę na blaszce w piekarniku.

elwal

Zadanych pytań: 610

15.07.2010 12:14

Prodiż mam od wielu lat, jednak nigdy z niego nie skorzystałam ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak